yees..

..efter cola och lite pringles känner jag mig genast gladare. usb problemet var bara tillfälligt.. hihi snacks får mig på bra humör nu är det bevisat!
detta blir sista inlägget för idag för nu ska jag fokusera på "freaky friday" haha. lots of love, vi hörs imorn bebisar!


palla rubriker

nu när jag ändå håller på att blogga kan jag lika gärna avslöja en sak. för ett tag sen skrev jag här i bloggen att jag skulle köpa ny mobil och la ut bilder på några exempel, denna blev det:


like i said..

så hittar jag inte min usb så kan inte ladda upp bilder, menmen. då imorn om jag gör det kommer ni typ få en liten sammanfattning av senaste veckan/veckorna för palla skriva lixom. ayah! idag var jag i stan och åt först lunch, jag pappa och storasyster. vi åt på ett sushi ställe men vi åt inte enns sushi, utan typ kyckling spett, haha. men jag köpte inte så mycket. typ en adidas "kofta/tjocktröja", ett sånt där "fjortishalsband" *hosthost* men dom är fett snygga så det var ju en anledning till det (säger vi!). juste typ några typ små färgglada lappar också med klister på ena enden som man kan använda som "bokmärke" i skolböcker tyyp. sen på kvällen har jag inte gjort någonting nästan. var ute och cyklade (bokstavligt) med alice i området. här kommer lite bilder som jag har tagit med webcamen:


Halsband och lite av "koftan". halsbandet köpte jag på hötorget


vanlig svart adidas från stadium. as skönt material, love!


dom gulliga små lapparna.

hoppas verkligen jag hinner/orkar lägga upp bilderna imorn. tills dess får ni längta! hih puss


sur

hejhej just nu är jag lite sur! jag hittar lixom inte min usb kabel så jag kan inte ladda upp mina bilder från mobilen men jag gör det imorn hoppas jag, om jag hinner också.

Hihi i'm back

.. aa, halft iallafall! jag har typ inte bloggat på ett par veckor nu men det har inte hänt något speciellt. Skolan, boring som vanligt. fast klassen äger! hihi sen har det vart lite fotboll och så har gympan börjat igen, fast har bara vart på 2 träningar iofs. idag spela jag fotbolls match och vi vann (för ovanlighetens skull) med 2-1. detta blir ett kort inlägg för nu ska jag fixa mej lite och så men jag bloggar mera imorn hoppas jag. puss

Fredags mys a la' Agnes och Alice!

  

fast om alice fick bestämma:

ostbågar, ostbågar och ännumera ostbågar!
Godnatt, puss! (från oss båda)


sova över

hejhej. idag spelade vi match och vann med 7-1. wooho! nu sitter jag och alice i soffan och kollar på tv och svullar lite pringles! gottgott, hon ska sova här. men iaf, när mamma kommer hem (hon hämtar syrran hos hennes kompis) ska vi typ beställa ny mobil på nätet. äntligen asså! min mobil värsta cepe, den typ stänger av sig själv hela tiden och så fort man nuddar den typ står det sätt i sim kort för att kunna använda mobilen *damp*. ska ha en sony ericsson har jag bestämt mej för, nokia, samsung och alla suuuuger! jag kan iallafall inte hantera dom. dom här telefonerna väljer jag mellan, vilken tycker du är snyggast?:
  
sort/namn:
1. Sony Ericsson T700 Light pink
2. Sony Ericsson W715 Light silver
3. Sony Ericsson W508 Vit

beskrivning:
1. fett snygg platt mobil. bra kamera,snygg färg.
2. min drömmobil typ! snygg och praktisk! walkman med 8gb minne,bra kamera.
3. ihopfällbar snygg mobil med 3,2 megapixel precis som dom andra. man får coolt extra skal med. snygg!

mumsfilibabba /slash/ alice. HHUMORH!

Paus > Play

hej det var länge sen!* haha nu har jag ju tagit en bloggpaus och har det fortfarande, men jag blev bara lite sugen på att skriva av mig! PLAY blir det nu sen blir det paus igen. men iaf så pallar jag inte berätta om veckan, för det har typ inte hänt någonting ändå. jag har typ haft det tråkigt i skolan, och det vill väl ingen höra om? just nu chattar jag med sötnosen zoe och är inne på pea. idag efter skolan var jag med alice och vi softade lite, gjorde inget speciellt liksom. ska typ äta snart och måste hinna med lite saker här på datan, så ni får ursäkta för det korta inlägget! btw tog jag och gullungarna emma och clara lite bilder på rasten som jag kan ladda upp någon dag *SE FRAM EMOT DET!*. nu ska jag fixa dom där data sakerna, t.ex. gå in på tele2 och kolla ny mobil <!happy!>. måste sluta nu puss. smile :)

nu blev jag sugen på banan! mumsfillibabba

RSS 2.0